Et spændende indblik i hverdagen på Børnecenter Tønder


Et spændende indblik i hverdagen på Børnecenter Tønder

Torsdag den 20. april blev besøgende budt velkommen med flag og store smil, da Børnecenter Tønder holdt åbent hus. På den lidt kolde og blæsende aprildag dannede det tidligere kollegium på Strucksalle rammen om en dag, hvor forventningsfulde unge beboere, ansatte og frivillige inviterede inden for til samvær om mad og historier.

Rundvisninger og hjemmelavet mad

En del havde valgt at trodse det triste vejr, og de fremmødte kom med nysgerrighed, åbne sind og en oprigtig interesse for centret og dets beboere. Dette skabte en hyggelig stemning, hvor gæster over hjemmelavet mad eller henslængt i centrets sofaer fik en snak med de ansatte og de unge om livet på centret. Afdelingsleder Lene Floor Kousgaard bød de fremmødte velkommen og stod samtidig for rundvisninger på centret med fortællinger, der var både ærlige, sjove og varme, og som gav et unikt indblik i hverdagen på asylcenteret for uledsagede mindreårige. Derudover stod frivillige ildsjæle klar til at svare på spørgsmål om det at være frivillig på et asylcenter.

Stemningsfyldte indslag

De unges forventning og glæde smittede af på arrangementet, som bød på dans og musik fra beboerne til glæde for både de fremmødte og de unge selv. De, der ikke optrådte, stod til gengæld klar bag de dækkede borde og lavede hjemmelavede pitabrød og skænkede drikkevarer til gæsterne, der også havde mulighed for at få sig en kop kaffe og et stykke kage. Dagen blev afholdt i en uformel og hyggelig tone, der netop gav gode rammer for samvær og samtaler.

åbent hus 2
åbent hus 3
Åbent hus 5
Åbent hus 6
Åbent hus 7
Åbent hus 8
Åbent hus 9
Åbent hus 11
Åbent hus 14
Skip to content