Aabenraas borgmester viser interesse i cricket og AsylSyd


Aabenraas borgmester viser interesse i cricket og AsylSyd

Da der sidste søndag blev afholdt cricketstævne i Kruså, var det med deltagelse af en uvant tilskuer i cricketregi, nemlig borgmester fra Aabenraa Thomas Andresen. Borgmesteren var både interesseret i at lære om spillet og se hjemmebaneholdet Bov IF i aktion, men var også kommet for at se på baneforholdene for de ambitiøse cricketspillere, der ønsker sig en ny cricketbane.

Dygtige cricketspillere fra AsylSyd

Bov IF består blandt andet af dygtige cricketspillere fra Børnecenter Tønder, Børnecenter Toftlund og Center Hviding, der alle arbejder hårdt og målrettet for at blive endnu bedre spillere. Udover at lære om cricketregler og besigtige baneforholdene fik Thomas Andresen også en snak med afdelingsleder på Børnecenter Toftlund Ute Andrea Wagner om AsylSyds arbejde med beboerne på asylcentrene og om deres hverdag.

Du kan læse mere om og se billeder fra borgmester Thomas Andresens besøg på Bov IF’s Facebookside: https://www.facebook.com/bovifcricket/posts/805960386236508, hvor du også kan følge den talentfulde klub.

På JydskeVestkysten kan du læse mere om baggrunden for borgmesterens besigtigelse af cricketforholdene: https://www.jv.dk/aabenraa/Bedre-forhold-for-cricket-spillere-skal-taenkes-ind-i-en-helhed/artikel/2503840

Skip to content