Velbesøgt åbent hus-arrangement på Center Hviding 2018Velbesøgt åbent hus-arrangement på Center Hviding 2018

Fredag d. 21. september 2018 bød Center Hviding for tredje år i træk offentligheden indenfor til åbent hus. Ca. 150 gæster valgte at gribe den sjældent udbudte mulighed for at få et kig ind i det, der for dem repræsenterer en helt anden verden, men som ikke desto mindre er hverdag for centrets 428 beboere.

Arrangementet blev indledt med en åbningstale og fortsatte med et spændende oplæg fra en af centrets frivillige. Afdelingsleder, Erik Blume Jepsen, beretter om, at flere efterfølgende har henvendt sig med interesse for frivilligheden på centret. Beboere og medarbejdere tog gæsterne med på guidede rundvisninger på centret, hvor de fortalte om deres dagligdag. Samtidig var der masser af aktivitet bl.a. på centrets boldbaner og legepladser.

Et af eftermiddagens helt store tilløbsstykker var det overdådige tag-selv-bord med smagsprøver på retter fra beboernes hjemlande. Maden var tilberedt i det nye træningskøkken, som også blev vist frem til gæsterne under rundvisningen på centret. I træningskøkkenet blev gæsterne budt på dansk-etnisk mad; tarteletter med høns i asparges. Velbekomme. Der var stor tilslutning til de guidede rundvisninger på centret, hvor gæsterne også så det nye snedkerværksted og den nyindrettede sundhedsklinik. Træningskøkkenet og snedkerværkstedet fungerer til dagligt som praktiksteder for beboerne.

Både beboere og ikke mindst medarbejdere leverede en stor indsats for, at arrangementet blev en succes. Deres arbejde eller heller ikke gået ubemærket hen i medierne. Læs bl.a. omtalen fra jyske Vestkystens udsendte medarbejder her.

Skip to content