Pressemeddelse: Der inviteres til grill-hygge til Åbent Hus arrangement på AsylSyds Børnecenter Toftlund torsdag den 26. maj 2016

Pressemeddelse: Der inviteres til grill-hygge til Åbent Hus arrangement på AsylSyds Børnecenter Toftlund torsdag den 26. maj 2016

Borgere i Toftlund, frivillige og samarbejdspartnere samt andre interesserede inviteres til grill-hygge og rundvisning på Børnecenter Toftlund torsdag den 26. maj 2016 fra kl.16-20. Besøgende vil få en rundvisning og stifte bekendtskab med beboernes hverdag på centret. Der vil være smagsprøver fra forskellige lande, salater m.m. til grill-hygge på centret.

Formålet med arrangementet er at vise Børnecenter Toftlund frem for lokalområdet, interesserede, samarbejdspartnere og frivillige og give et indblik i dagligdagen for beboerne på et AsylSyd børnecenter. Med arrangementet håber personalet og ledelsen, at der åbnes op for nye venskaber og sociale, tværkulturelle kontakter imellem lokalområdet og beboerne, som sikkert gavner begge parter.

– Jeg ser frem til, at alle interesserede lægger vejen forbi vores center, ser lokalerne indefra og hilser på personalet og drengene. Vi har dejlige beboer, som er i fuld gang med at lære dansk og er interesseret i den danske kultur og levevis. Drengene vil gerne i kontakt med Toftlunds borgere, siger Ute Andrea Wagner, afdelingsleder på Børnecenter Toftlund.

Tid og sted

Torsdag den 26. maj 2016 kl.16-20 på Børnecenter Toftlund, Ørderup Kirkevej 50, 6520 Toftlund

Fakta:

I centret bor der pt. 59 drenge i alderen 12-17 år, og de er ankommet uden deres familier fra forskellige lande.

AsylSyd er driftsoperatør for Udlændingestyrelsen og driver syv asylcentre beliggende i Tønder, Aabenraa og Esbjerg Kommune.

Ud af de syv centre er fem opholdscentre og to børnecentre.

Skip to content