Beboere fra Center Hviding til Tulipanløb i Ribe


Beboere fra Center Hviding til Tulipanløb i Ribe

Da startskuddet lød til det traditionsrige Tulipanløb i Ribe, onsdag d. 16. maj, var det med 7 beboere fra Center Hviding og centerleder, Erik Blume, blandt de næsten 1.000 deltagere i startfeltet.

Da centerleder, Erik Blume, og de 7 beboere fra Center Hviding tog turen til Ribe for at repræsentere AsylSyd ved årets Tulipanløb, var det med planen om, at 2 mandlige og 2 kvindelige beboere ville tilmelde sig distancen på 4 km, imens de 2 øvrige mandlige beboere ville løbe 8 km. Da AsylSyd-delegationen ville tilmelde sig ca. 1 time inden løbsstart, var der kun løbsnumre til den lange distance på 8 km.

Den gode historie endte med, at alle beboerne og centerlederen kom flot over målstregen efter hver især at have tilbagelagt 8 km. Bile og Bun Abbas kom endda i mål som nogle af feltets allerførste – Bile blev nr. 11 blandt samtlige af løbets mandlige deltagere i en tid på ca. 30 min. Meget imponerende var det også, at de 2 kvindelige deltagere fra Center Hviding kom flot i mål uden nogen form for forudgående løbetræning.

Den ene af de mandlige deltagere fra Center Hviding deltog med Stark-holdet fra Ribe, hvor han til daglig er i praktik.

Det var alt i alt en super god oplevelse at se, hvorledes de deltagende beboere, der ikke kendte hinanden særlig godt i forvejen, er forskellig af alder og kommer fra forskellige lande og kulturer fik en god fælles oplevelse.

Skip to content