Pressemeddelelse: AsylSyd og Bolderslev Skole indvier ny legeplads og bålhytte


Pressemeddelelse: AsylSyd og Bolderslev Skole indvier ny legeplads og bålhytte

Bolderslev Skoles nye legeplads og bålhytte er nu klar til at blive taget i brug som resultat af et samarbejde mellem AsylSyd og Bolderslev Skole. Placeringen af legepladsen og bålhytten ved skolen er en gensidig aftale mellem AsylSyd og Bolderslev skole for at både børnene på asylcentret i Bolderslev og byens børn får glæde af de nye faciliteter.

– På Bolderslev skole er vi glade for samarbejdet med Asylsyd. Opgaven med asylklasserne beriger skolens elever med nye oplevelser og større forståelser for andre mennesker og deres kultur. Samarbejdet er til gavn for både asylcenteret og Bolderslev skole, når vi sammen har etableret en udvidelse af legepladsen med klatretårn, gynger og hytte. Allerede nu efter kort tid har vi set børn lege i frikvarterne og efter skole og i weekenderne bliver de nye legeredskaber flittigt brugt. Det er et flot symbol på den sameksistens der er i Bolderslev, hvor skole, borgere og fritidsliv bidrager til at det er godt at bo i Bolderslev, udtaler Dorthe Sønnichsen, Skoleleder på Bolderslev Skole.

– Det er det synlige bevis på den gode synergi, der mellem Center Bolderslev og Bolderslev by og noget der gavner begge parter i høj grad, udtaler Henning Frisk, formand for Bolderslev Lokalråd.

– Vi er glade for at kunne bidrage til lokalområdet, der hvor vi er placeret. Med denne legeplads og med bålhytten har vi, i samarbejde med Bolderslev Skole, skabt et rum målrettet børn med nogle rammer der inviterer til leg og samvær på tværs af kulturer, udtaler Jakob Kirkegaard, leder af AsylSyd.

Indvielsen af legepladsen og bålhytten sker onsdag den 27.april 2016 ved legepladsen ved Bolderslev Skole fra kl.11.15-12.15 med velkomst ved skoleleder Dorthe Sønnichsen, tale ved Jakob Kirkegaard, Leder af AsylSyd samt underholdning og klipning af snor.

Fakta
Der går 125 elever på Bolderslev Skole
Byggeprojektet påbegyndte medio januar
Der bor p.t. 94 beboer på Center Bolderslev.
AsylSyd er driftsoperatør for Udlændingestyrelsen og driver syv asylcentre beliggende i Tønder, Aabenraa og Esbjerg Kommuner.

Yderligere oplysninger
Leder af AsylSyd, Jakob Kirkegaard, mobil 29 17 02 56
Skoleleder Bolderslev Skole, Dorthe Sønnichsen, mobil 21 18 82 34

Skip to content