Debutanter fra Børnecenter Tønder og Børnecenter Toftlund bliver overraskende ungdomsindemestre i cricket


Debutanter fra Børnecenter Tønder og Børnecenter Toftlund bliver overraskende ungdomsindemestre i cricket

Det var en række glade debutanter fra Børnecenter Tønder og Børnecenter Toftlund, der lørdag den 25. marts kunne se sig selv stå som danske ungdomsindemestre i cricket. Drengene stillede op i juniorrækken for Bov IF Cricket og gjorde rent bord, da de vandt 3 ud af 3 kampe til inde-DM i Herning Sportscenter.

Hårdt arbejde og dedikerede medarbejdere førte til sejr

Da drengene fra Bov IF Cricket lørdag morgen klokken 11 spillede deres første kamp mod juniorerne fra landets ældste cricketklub KB, lå det ikke umiddelbart i kortene, at de ved dagens afslutning skulle stå med pokalen i hånden. Bov IF var nemlig ikke kun oppe imod et stærkt felt, der udover KB også talte klubberne Svanholm og Skanderborg, men deltog også for første gang i et inde-mesterskab i cricket. Bov IF’s træner Shekib Naib Khail, der selv har spillet cricket i 17 år, er dog ikke i tvivl om, hvorfor drengene løb med sejren:

“Det er drengenes vilje og al den tid, vi har brugt. Vi har arbejdet rigtig hårdt på gærdespillet, markspillet og vores kast, og det er især de sidste to ting, der gjorde, at vi vandt”, siger Shekib Naib Khail, der understreger, at den hårde træning ikke kunne have ladet sig gøre uden Nina Lorenzen og Lis Agger, der er netværksmedarbejdere på henholdsvis Børnecenter Toftlund og Børnecenter Tønder.

Lille crickethistorie og glimt af landsholdet

I en nyhed på Dansk Cricket Forbunds hjemmeside kan man læse, at det – så vidt forbundet husker – ikke er sket før, at en debuterende klub har hævet pokalen ved et inde-DM i juniorrækken. Og Shekib Naib Khail lægger heller ikke skjul på, at det har betydet meget for drengene at vinde:

“Drengene var så stolte og så glade og takkede mig og de andre mange gange. Selvom der har været både op og nedture, så viser det, at vi i sidste ende gik den rigtige vej”, fastslår Shekib Naib Khail.

Drengenes cricket-evner det sidste års tid er heller ikke gået uset forbi. En af drengene træner allerede med seniorholdet i Bov IF og u17-landsholdet, ligesom flere andre spillere har landsholdspotentiale. Så hvem ved, måske vi i fremtiden ser flere landsholdsglimt fra Børnecenter Tønder og Børnecenter Toftlund?

Stort tillykke og stor respekt til drengene og deres trænere fra Bov IF Cricket.

Skip to content