Medarbejder-armbåndene til Tønder Festival 2016 er kommet på



Medarbejder-armbåndene til Tønder Festival 2016 er kommet på


De fire beboer fra Center Aaløkke, der skal arbejde som frivillige ved dette års festival var forbi medarbejderkontoret  og  få deres respektive medarbejder-armbånd, en rundvisning på pladsen, samt i Mormors Økokøkken, hvor de skal arbejde som frivillige til dette års Tønder Festival.

TF Asyl

I alt skal 10 beboer fra AsylSyd arbejde som frivillige og bliver en del af det store frivilligkorps der er omkring Tønder festival. Beboer fra Center Aaløkke skal arbejde i Mormors Økokøkken både med i køkkenet, samt  i restauranten med servering  og betjening af festivalgæsterne. I køkkenet skal de blandt andet forberede og tilberede biksemad af 90 kg kød og trylle 1400 om til øko-omeletter og mange andre traditionelle danske retter i samarbejde 25 andre som tilsammen udgør et af de mange køkkenhold, der på skift har tjansen i Mormors Økokøkken.


De seks andre beboer kommer fra Center Uge og skal blandt arbejde i telt 2, samt i et nyt område på festivalen kaldet Vadehavsområdet, hvor de skal sørge for daglig oprydning, vedligehold af det strandområde, der er designet og udformet til dette års festival. Det frivillige arbejde ved festivalen er en enestående og alsidig mulighed for beboerne, for at få et indblik i det frivillighedsarbejde, der er omkring en musikfestival i Danmark.

TF 2 Asyl

Derudover får de også indblik og viden omkring selve ”belønningen” for det frivillige arbejde, nemlig deltagelse i den store medarbejderfest, som afholdes for alle de frivillige, som tak for den store indsats, de alle har ydet i løbet af festivalen..

TF 3 Asyl

Kig med på hjemmesiden hele ugen, hvor vi i billedehistorier følger festivalen set fra de frivilliges perspektiv.

Skip to content