Billedereportage: Der bygges multibane og legepladser på Center Hviding – for alle byens børn

Billedereportage: Der bygges multibane og legepladser på Center Hviding – for alle byens børn


Gravmaskine og vejtromle er i fuld gang med klargøring af arealer til opstilling af 2 legepladser og etablering af multibane på Center Hviding.

Der bor omkring 180 børn og unge på centret, som glæder sig til at komme i gang med at bruge de mange nye faciliteter. Det samme gælder i øvrigt for alle børn og unge i Egebæk-Hviding, idet de er meget velkomne til at benytte sig af de kommende faciliteterne. Byggeriet forventes færdigt og klar til, at blive taget i brug af alle byens børn primo august 2016. Vi følger byggeriet i stort og småt helt op til indvielsen primo august.

Byggeriet af legepladser og multibane på Center Hviding tager form, og legetårnet skyder støt og roligt i vejret under de grønne grene, der danner rammerne for de nye udendørs aktiviteter for børn på Center Hviding. På billederne ses byggeriet af klatretårn på den store legeplads. Klatretårnet er bygget op i sibirisk lærk og trykimprægneret eg, og bygges af indsatte fra det åbne statsfængsel Renbæk Fængsel, legepladsproduktions-holdet, som er et af mange forskellige hold af beskæftigelsesmuligheder for de indsatte. Multibanen, der vil måle 19×10 meter og indeholde en basketball bane på tværs og en fodboldbane på langs, er planeret og byggeriet er planlagt. Dette byggeri er afhængigt af vejret og forventes at stå færdigt sammen med legepladsen.

Kig med løbende – vi følger fortsat med stor interesse, byggerierne her på siden.

Skip to content