Sol og hyggeligt samvær til åbent hus på Center Aaløkke


Sol og hyggeligt samvær til åbent hus på Center Aaløkke

Torsdag den 15. juni afholdt Center Aaløkke åbent hus for lokale og andre interesserede for at give dem et indblik i livet på asylcentret. Godt 100 gæster mødte op og talte både gamle bekendtskaber fra sidste års åbent hus-arrangement og nye besøgende.

I dagens anledning holdt centrets frisør og syerske åben, ligesom gæsterne havde mulighed for at besøge second hand-butikken og den tilknyttede sundhedsklinik, der også modtager beboere fra de andre asylcentre i Tønder Kommune.

Et kick for både beboere og medarbejdere

Arrangementet betød meget for centrets beboere, der i dagens anledning bød på mad og kage fra deres hjemlande, som mange af gæsterne valgte at nyde ude i solen. Beboerne inviterede samtidig inden for i deres private gemakker til en snak om deres hverdag på centret og livet som asylansøger.

Et arrangement som åbent hus er dog ikke kun en kilde til glæde hos beboerne, men betyder også meget for centrets personale, fortæller Susanne Johansen, der er centermedarbejder på Center Aaløkke:

Personalet får også et kick ud af det. Arrangementet giver os mulighed for at være sammen med beboerne på en helt anden måde.

Det sidste åbent hus-arrangement hos AsylSyd er hos Børnecenter Toftlund fredag den 11. august 2017 fra kl. 16 – 19. Åbent hus-arrangementerne er en mulighed for at give lokale beboere og andre interesserede et indblik i, hvordan det er at bo og arbejde på et asylcenter.

Åben hus d. 15-6-2017 004
Åben hus d. 15-6-2017 006
Åben hus d. 15-6-2017 009
Åben hus d. 15-6-2017 016
Åben hus d. 15-6-2017 017
Skip to content