• Center Aaløkke

  Center Aaløkke åbnede den 24. august 2014 i Løgumkloster i det tidligere plejehjem, som havde stået tomt i fire år.

  Center Aaløkke er i tre etager. Centret har plads til 170 asylansøgere fordelt på 37 store lejligheder med plads til 5-6 personer i hver samt syv små 2-personers lejligheder.

  På centret er der hovedsageligt indkvarteret familier, men der er også enkelte værelser til enlige mænd. De store lejligheder består af to værelser, med eget køkken og bad, hvor de små har et enkeltværelse med bad og køkken.

 • Aktiviteter

  På centret er der en tv-stue kombineret med bordfodbold, bordtennis og ligeledes findes en frisørsalon i stueetagen. I kælderen er der vaskekælder, second hand butik og cykelværksted. Udenfor er der en legeplads samt bord og bænke. Centret ligger i grønne omgivelser tæt på skole, børnehave og indkøbsmuligheder.

  Løgumkloster er en by med mange muligheder for fritidsaktiviteter. Beboerne låner den store sportshal til fodbold i vinterhalvåret, og om sommeren spiller de fodbold på distriktskolens boldbaner. Frivillige kommer jævnligt og underviser beboere med børn under 3 år i dansk. Derudover er der et legerum til børn med særlige behov.

 • Nyheder

  Læs flere nyheder